Wednesday, May 2, 2012

~ Riang-riang~




Assalamualaikum..

Dengarlah saya berpantun ye...

ANAK ITIK TOK WI MANDI DALAM KOLAM,
SAKIT APA TOK WI,
SAKIT SENDI TULANG,
MACAM MANA SAKIT SENDI TULANG?
TANYALAH TOK WI..

Antara pantun kawan2 suka.. kelakar je bila dengar ulang-ulang kami, ada banyak lagi pantun nya.. ingatkan na bagi link youtube untuk pantun ni.. tapi tade lah dalam utube..MINTAK MAAF PENUNGGU GUA.. hahaha.. 

na habaq cikit ni , dalam bulan 3 juga lah.. lama juga lah kot..baru terasa na berasmara dekat sini.. wahaha.. plan yang mengejut..tulah yang jadi kan.. tape-tape..da lepas pon kan... mmber ajak teman g jalan-jalan..aku ni ta boleh kalau orang buat muka kesian.. mula lah,ta tahan kasihannya nanti.. teman la juga.. jalan-jalan kan.. plan tatau na g mana2..last2 2 tempat yang dipilih .. tempat nya.. : zoo melaka dengan Tasik Ayer Keroh..

sesekali mengimbas zaman kanak-kanak ,tak salah kan.. :D so, pergi zoo semata-mata na tengok MARINA LOPEZ..sekali dye tadek lah..dye sesi pagi .. MARINA LOPES ni seekor Orang Hutan..dye keje sebagai penghibur kat zoo melaka tu.. tade jodoh kan..tapi rezeki kteowg la.. dapat tengok JOKY.. .seekor burung kakak tua.. bijak sangat burung ni sebab da dilatih kan..so, pandai lah..

Lepas habis jalan-jalan dekat zoo.. perut pon da berdondang sayang kan.. ape lagi.. buat pilihan beli MC'D ..makan dekat Tasik Ayer Keroh.. damai-damai.. rasa tenang je dekat sana.. siapa2 yg minat sukan tu bole datang dekat tasik ayer keroh..boleh la cuba2 kan.. kteowg cube main paddle boat.. huyooooo.. seronok la..terapung-apung atas air.. try la.. RM5/per/1jam.. puas hati.. kayak pon ada.. macam-macam la.. harga pon murah.. na mancing dekat situ pon boleh..  ce tengok ckit gambar ni..


paddle boat yokk..
member paling sakit otak ..
nahh..amek hangg
Pemandangan di Tasik Ayer Keroh..









kemain suke lagi..
tadaa.. palingg comel..rasa na peluk2 dye ni.. tp takot kena gigit.. lembut je bulu nya.. yg ni yg jantan..nama dye lupa la pulak..

  THE END

4 comments:

  1. Replies
    1. comey sgt2 kan.. bulu pon lembut je :)

      Delete
  2. Nak pegi juga..mcm best je main paddle boat 2..hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti ade mase,,kite plan g ea.. best jgk.. main2 air sambil berpaddle..hehe

      Delete