Tuesday, March 27, 2012

~ MOOD~

ASSALAMUALAIKUM

EHEMM2x... hmm..hari ni kan.. dengan mood yang ciput-ciput ni..terasa lah na update blog ni..hahaha.. line pon macam kura-kura lak.. tapi tape la.. lambat-lambat pon janji bole update..
malam ni, siap kan asgmnt semua.. tengok membe2 tension siap kan assgmnt..kesian dowg.. dapat lect yang cerewet.. na buat macam mana kan.. lect yang bagi markah semua..na tana kena la buat.. hahaha.. dalam marah-marah buat la juga -sebakul la jugak sumpah saranah- ~kesian2~

setiap kali pergi kuliah kan, aku ni da macam badut lak.. hmm..na tau nape..tanya la sndiri orang yg tengok aku... hahaha.. ape ni..aku pon tatau ape yang aku taip..ngtok da ni.. 
tape2 sambung cerita.. setiap kali pergi kuliah kan.. aku ni ta lepas dari dipandang lelaki..ehh bukan HOT la!! rimas tahu ta.. buwekkk.. rasa na cakap depan2 orang tu.. "hoiii..jangan tengok aku,bole tak? " hahaha.. kompom kena maki or bahan .. menyampah.. siap buat bunyi2 lagi mulut tu.. rasa aku ni macam ada yang ta kena lak kan.. 

ape-ape pon lumrah la kan ..kehidupan.. perempuan tercipta untuk lelaki.. :)

 




3 comments:

  1. hamboi2...bkn main lg ko kn..hihihi

    ReplyDelete
  2. wahhh...klau sy nak pndang awk selalu boleh :)

    ReplyDelete
  3. wahahaha..pika jgn la pandang..malu kite la..hehe

    ReplyDelete